Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 26. týden (22.6.2020 - 28.6.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na erotické radovánky bude nejlepším dnem hned pondělí. Luna prochází vaším partnerským sektorem a vy stejně na nic jiného než na sex nemyslíte. Problém však může být se způsobem, kterým své touhy projevujete. Luna je pod dost tvrdými aspekty a vy byste moc rádi prožívali skutečnou vášeň. Měli byste však dát pozor, abyste to nepřehnali. Když dá miláček najevo, že se mu to, co děláte, nezamlouvá, hned couvněte.

Býk

Zatímco první dva dny týdne proběhnou v pohodě, ve středu byste si měli dávat pozor. Merkur, který je v sextilu s Uranem ve vašem znamení, vás nejednou dostane do situace, kdy přijde otevřená nabídka na navázání nového erotického vztahu. Za normálních okolností byste ji možná i přijali, ale tentokrát to udělat nesmíte. Riskovali byste tím víc, než si umíte představit.

Blíženci

Kdybyste se rozhodli, že chcete ve svém partnerském životě něco zafixovat a udržet stále na stejné úrovni, musíte na tom začít pracovat hned v pondělí. Do středy můžete využívat blahodárného vlivu Saturna z Vodnáře. S jeho pomocí můžete klidně přijmout roli kamaráda s výhodami. Druhá strana záhy zjistí, že jí to nestačí a z vás se rychle stane plnohodnotný partner.

Rak

Jsou záležitosti, ve kterých byste riskovat neměli. To, že si chcete dopřát malého letního dobrodružství, je celkem pochopitelné. Pokud však nechcete, aby hodně negativně poznamenalo váš partnerský vztah, musíte si ho rozumně načasovat. Kdybyste si vybrali noc ze soboty na neděli, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává zatmění, mohlo by to vyjít.

Lev

Jde o období, kdy se o sexu sice hodně mluví, ale na nějaké extra zajímavé zážitky to nevypadá. Možná by bylo lepší, kdybyste přestali pošilhávat za sousedův plot a svou pozornost soustředili na partnera, kterého máte doma. Skvěle v tomto smyslu proběhne zejména čtvrtek a pátek. Luna bude ve vašem sektoru romantiky a lásky a vy budete prožívat nové líbánky.

Panna

Jde o týden, kdy jste v pohodě, a kdy pohodu dokážete bez problémů přenést na svého partnera. Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Jupiterem a Plutem, mu budete rádi a s chutí dokazovat, že veškeré řeči, které se ohledně sexuálního chladu Panen vedou, jsou jenom pomluva. Miláček si to moc rád nechá vysvětlit a bude s vámi nadšeně souhlasit.

Váhy

Na to, abyste si sex pořádně užili, potřebujete klid a pohodu, která vám umožní, abyste se pořádně uvolnili. Právě proto vám dech vyrazí miláček, který by moc rád zažil sex někde, kde by vás mohl někdo nachytat. Pro něj je to vzrušení, zatímco pro vás zcela regulérní noční můra. Právě proto by bylo dobré, abyste mu rovnou a hodně důrazně řekli, že něco takového u vás v úvahu nepřipadá.

Štír

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, budete mít na erotiku skutečně chuť. Potíž je však v tom, že budete z práce a z toho, co se tam děje, tak unavení, že nebudete mít na nic náladu. Naštěstí máte miláčka, který nic nenechá náhodě. Nejdříve vás nechá odpočinout a pak vás velice příjemným způsobem přesvědčí, že se vám přece jen chce.

Střelec

Jsou věci, které musíte s miláčkem probrat, ale které by neměly činit základ komunikace, kterou v tomto týdnu ve vašem vztahu povedete. Je jasné, že se musíte věnovat praktickým záležitostem, ale taky je jasné, že si musíte najít čas i na relaxační aktivity včetně sexu. Než to miláčkovi vysvětlíte, bude to chvíli trvat, ale nakonec bude rád, že jste ho k erotickým hrátkám přiměli.

Kozoroh

V sobotu a v neděli, kdy ve vašem znamení probíhá měsíční zatmění, je erotika sice krásná a lákavá, ale taky velice nebezpečná. Hrozí, že v posteli naprosto zapomenete nejen na to, že běží čas, ale i na veškeré své závazky a povinnosti. Pocit, že jste na tom správném místě s tím správným člověkem, vás zcela pohltí. Počítejte však s tím, že vám účet za tuto noc přijde spíše dříve, než později.

Vodnář

To, že jste se s někým rozešli, ještě neznamená, že váš vztah skončil. Pro vás sice ano, ale druhá strana se s tím smířit nedokáže. Zajímavé to bude zejména v pondělí, kdy vás z jeho strany čeká neustálé přemlouvání. Bude připomínat vaše erotické zážitky a ptát se, zda se něčeho takového chcete opravdu navždy vzdát. Rádi byste mu řekli, že bez potíží, protože sex s ním nestál za nic, ale nahlas to neřeknete. Dobře víte, že by to nebyla pravda.

Ryby

Užívejte si letní dny, kdy je vám na světě dobře a kdy miláček dělá všechno pro to, aby vám bylo ještě lépe. Krásné bude zejména úterý a středa. V práci po vás nikdo nic výjimečného nechce, takže máte dost času, abyste mohli občas zavřít oči a snít. Třeba o tom, jak se po miláčkovi vrhnete přesně ve chvíli, kdy otevře domovní dveře, a dlouho ho nenecháte vydechnout.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA