Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 29. týden (13.7.2020 - 19.7.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Veškerá rozhodnutí, která se týkají vašeho partnerského a potažmo i erotického života, si velice dobře rozmyslete. Pokud usoudíte, že svého partnera nejlépe rozvášníte tím, že mu začnete vysvětlovat, že není jediný na světě, je to zásadní omyl. Vy si to sice můžete myslet, ale miláčkovi byste něco takového neměli říkat ani v případě, kdy by se vám opravdu chtělo.

Býk

S miláčkem mluvte tak, jak by měl podle vašeho názoru mluvit on s vámi. Dokonce i své erotické potřeby vyjadřujte tak, aby to pro něj bylo příjemné a vzrušující. Kdybyste navíc objevili nějaký film, který bude jeho i vás inspirovat, bude to ještě lepší. Možná tak dokonce miláčka přimějete, aby se rozpovídal a o svých erotických choutkách vám něco řekl i on.

Blíženci

Je potřeba, abyste si rozumně promluvili s člověkem, který se rozhodl, že vás nejdříve svede a pak získá napořád. Musíte mu vysvětlit, že jste ohledně citů dostatečně zaopatřeni a nikoho dalšího v životě ani v posteli nepotřebujete. To, že byste záležitost řešili tím, že byste mu nabídli přátelství, vás však nesmí ani napadnout. Vzal by to jako urážku a vy byste museli přiznat, že má pravdu...

Rak

S erotikou to raději nepřehánějte. Bude lepší, když zejména novým vztahům dopřejete povlovný vývoj, který vás i vašeho budoucího partnera bude bavit. Navíc by bylo nejen příjemné, ale i užitečné, kdybyste spolu mluvili víc, než bývá ve zvyku. Klidně mu řekněte, že na to, abyste si sex pořádně užili, musíte toho druhého znát opravdu do hloubky.

Lev

Pořád můžete využívat energii Venuše, která se nachází ve vašem sektoru přátelství, a pořád si můžete vychutnávat blahodárný vliv, který na vaše vztahy má. Navíc se můžete těšit na zajímavé nabídky, s nimiž přijde váš partner. Když ho napadne, že byste mohli na víkend vyrazit někam, kde byste oslavili vaše narozeniny a jeden druhého si pořádně užili, měli byste souhlasit.

Panna

Na erotiku a vůbec na vychutnávání všech životních radostí si rezervujte čtvrtek a pátek, kdy se můžete opřít o energii Luny ve svém znamení. Klidně si přiznejte, že vás práce nebaví a to, co máte dělat doma, vás ani trochu nezajímá. Když pak miláčkovi nahlas řeknete, že jediné, co přitáhlo váš zájem, je právě on a radosti, které si vzájemně dokážete poskytnout, bude to vynikající!

Váhy

Erotika bude v tomto týdnu zvlášť vydařená! Těšte se zejména na víkend. Luna bude ve vašem znamení a vy se dokážete na miláčka a jeho potřeby bez problémů soustředit. Trochu sporů může přinést až nedělní večer. Zatímco vy si myslíte, že je hrátek už dost a že nastal čas, abyste opět začali myslet na vážné věci, miláček vám stále oponuje a je pořád při chuti.

Štír

To, že se vám kromě vašeho partnera líbí ještě někdo jiný, neznamená, že si ho musíte hned vyzkoušet. Zejména v pondělí a v úterý to bude velice snadné, protože se vám do postele požene tempem přímo závodním. Než ho tak však pustíte, přemýšlejte. Musí vám být jasné, že by to váš miláček nesl hodně úkorně a že by se mu to ani trochu nelíbilo. Nebude lepší, když se této možnosti vzdáte sami a dobrovolně?

Střelec

S erotickými zkušenostmi je to těžké. Když se budete před novým objevem tvářit, jako byste za sebou nic neměli, bude mít pocit, že narazil na dřevo. Když rozehrajete celý rejstřík svých talentů, bude zaskočený a dokonce o sobě začne pochybovat. Nebylo by lepší, kdybyste erotiku pojednali ne jako předváděcí molo, ale jako hru, ve které si vzájemně poskytujete to nejlepší?

Kozoroh

Člověk, který má pocit, že se mu podvolíte jen proto, že je tak skvělý a po všech stránkách vynikající, se velice zklame. Pokud vás zaujme, rozhodnete se, že o něj projevíte opatrný zájem. Když vás ale nezaujme, klidně mu to řekněte. Jeho reakce vás však překvapí. Dotyčný vaše odmítnutí bere jako podnět, který ho nutí, aby se zamyslel a zkusil to ještě jednou.

Vodnář

Ve středu, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostane zároveň Luna i Venuše, bude všechno naprosto dokonalé. Váš miláček pochopí, že vám musí nechat volnou ruku a šanci, abyste se projevili jak v sexu, tak ve vztahu jako takovém. Vy pro něj pak připravíte večer, kdy si budete navzájem plnit tak nejtajnější přání. Bude to zábava, která vám zabere celý večer a protáhne se až do noci.

Ryby

Člověka, který se rozhodl, že vás do postele dostane tím, že vás bude přemlouvat a vysvětlovat vám, o co přicházíte, vyslyšet nehodláte. Možná by vám i vyhovoval, ale styl, který si k vašemu získání zvolil, se vám nelíbí. Ještě víc vás naštve ve chvíli, kdy vám začne vysvětlovat, že vůbec nechápe, proč jste ho odmítli. Když zdůrazní, že se mu něco takového ještě nestalo, naštve vás už úplně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA