Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 28. týden (6.7.2020 - 12.7.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než nahlas řeknete, že váš erotický život stojí za houby a že je to především vina vašeho věčně unaveného partnera, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Partnera tím k vášnivému výbuchu nepřimějete, ale naopak ho upřímně naštvete. Rychle vám pak dojde, že riskujete situaci, kdy místo neuspokojivého sexu, který by se při troše chtění dal zlepšit, nebudete mít sex vůbec žádný...

Býk

Nový partner, který se ve vašem životě objevil, má své erotické libůstky, které vás vyloženě překvapují. Především vás rozčiluje, že se nechce milovat při svíčkách ani při světle, ale že vyžaduje tmu skoro egyptskou. Vy byste si však měli uvědomit, že přemlouváním nic nevylepšíte. Čím více ho budete přemlouvat, tím intenzivněji se bude svých zajetých stereotypů držet.

Blíženci

To, že jste miláčkovi na léto slíbili mimo jiné i sex v přírodě, ještě neznamená, že své sliby musíte splnit. Z ryze bezpečnostních důvodů bude lepší, když se podobných akcí raději vzdáte. Nejde o to, že by vás mohl někdo přichytit přímo při činu, ale spíše o to, že byste mohli chytit klíště. Spolehlivě by vás to zbavilo nálady a přivodilo vám to nervozitu, bez níž se vy i partner klidně obejdete.

Rak

Léto, prázdniny a dovolená jsou mimo jiné k tomu, abyste si na partnera našli čas a jeden druhého si pořádně užili. Když miláček přijde s dlouhým seznamem úkolů, které byste měli vykonat doma i na zahradě, předložte mu podobný, ve kterém budou kromě jiného zohledněny i vaše erotické plány. Nadšení, které po jeho přečtení partner projeví, nebude vůbec předstírané.

Lev

Pokud vás partner nebo někdo, kdo se uchází o vaší přízeň, využijte úterní opozice mezi Sluncem a Jupiterem k tomu, že vás bude chtít okouzlit drahými dárky nebo slibem zásadní životní změny, velice se splete. Na podobné triky nenaletíte. Dotyčnému pak dost ostře vysvětlíte, že vaše erotická pozornost ani vaše city na prodej nejsou a nebudou. Bude vám sice vysvětlovat, že to tak nemyslel, ale to vám bude jedno.

Panna

Jde o příjemný týden, kdy se v erotice neděje sice nic zásadně pozitivního, ale taky nic zásadně negativního. Právě proto je potřeba, abyste se věnovali především svému partnerovi. Tím, že se postaráte, aby bylo dobře jemu, bude dobře i vám. A kdyby miláček náhodou přišel s tím, že si do postele vezměte láhev vína nebo zmrzlinu, nesmí vás ani napadnout, že byste mu to zakázali.

Váhy

Váš nový partner si žádné přehnané ohledy nezaslouží! Pokud se rádi mazlíte, řekněte mu to přímo a tak, aby pochopil, jak je to pro vás důležité. Ve druhé etapě mu musíte vysvětlit, že čekáte, že vás na veřejnosti bude držet za ruku a vůbec se vám věnovat. Poznámky o tom, že na to není zvyklý, nevnímejte. Klidně mu řekněte, že má teď vás a je tedy nejvyšší čas, aby si zvykal.

Štír

V době, kdy Slunce prochází Rakem, si lásku i sex sice užíváte, ale přesto si chcete najít čas i na jiné věci. Kdyby přišel miláček s tím, že si o víkendu zajedete někam, kde jste spolu ještě nebyli, musíte souhlasit. Uvidíte zajímavá místa a poznáte spoustu nového. A čas, který nebudete muset trávit vařením a péčí o domácnost, pak můžete věnovat sami sobě a sexu.

Střelec

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se vám v erotice daří naprosto všechno. Navíc si dokážete rozplánovat život tak, abyste zvládli jak veškeré povinnosti, tak i sex. Trochu tím sice utrpí spánek, kterému nemůžete věnovat zdaleka takovou pozornost, jak byste potřebovali, ale to vám ani trochu nevadí. Oba jste s miláčkem spokojení a to je přece to hlavní!

Kozoroh

Je potřeba, abyste partnera sice šetrně a ohleduplně, ale přesto důrazně zbavili některých iluzí. Především mu vysvětlete, že erotický život jeho pracovních kolegů a kamarádů nemusí být zdaleka tak pestrý, jak se mu snaží namluvit. Pokud by se jim rád vyrovnal, není důvod, aby si nevymýšlel stejně, jako si vymýšlejí oni... První šok partner prožije, když mu to poradíte - a druhý ve chvíli, kdy pochopí, že máte pravdu.

Vodnář

Jediné, co může vnést do vašeho partnerského života nesoulad, je vliv Saturna, který se vrátil do vašeho sektoru tajemství a věcí skrytých. Hrozí, že pod jeho vlivem začnete pochybovat nejen o sobě, ale i o svém partnerovi. Kdybyste se překonali a nahlas mu řekli, po čem toužíte a čím by vám v posteli i mimo ni udělal radost, bylo by rázem všechno krásné a hlavně jednoduché...

Ryby

Se vším důležitým, co se týká vašeho miláčka a hlavně vašeho společného života, počkejte na neděli. Ve vašem sektoru lásky a romantiky se současně nachází Slunce s Lunou a Venuší, což zaručí, že vás bude poslouchat jak pozorně, tak s láskou. Zvlášť krásné to bude v neděli ráno. Veškeré pochybnosti, které ve vás ohledně partnerovy lásky občas zahlodaly, se rozplynou a zmizí v nenávratnu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA