Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 27. týden (29.6.2020 - 5.7.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocit, že byste měli před miláčkem skrývat své erotické touhy, protože o tom, co byste chtěli, se nahlas přece nemluví, není naprosto na místě. Pokud si partner nebude zcela a naprosto jistý tím, že ho opravdu milujete a že jste pro něj ochotní leccos obětovat, sám lásku, kterou k vám má, neprojeví. Pak hrozí, že se budete celý týden míjet a přemýšlet o to, co by mohlo být, kdybyste se odvážili svůj ostych odložit.

Býk

Poučení, které jste si odnesli ze svých bývalých vztahů, je viditelně nedostatečné. Kdybyste ho dovedl správně využít, nechovali byste se tak, abyste si na stejné potíže nabíhali už po několikáté. Pokud se chcete zbytečným nepříjemnostem vyhnout, nesmí vás ani na chvíli napadnout, že byste souhlasili s volným vztahem, kdy spolu spíte, ale nechodíte. Byla by to přímá cesta k průšvihu!

Blíženci

Když si miláček začne stěžovat, že dáváte příliš mnoho energie do práce a že vám tedy na sex už nezbývá, nerozčilujte se, ale nastiňte mu situaci tak, jak ji vnímáte vy. Jde o výklad, který je nutný! Jenom tak pochopí, že na to, abyste se s nadšením a uvolněně věnovali sexu, nesmíte mít především práce až nad hlavu. Pokud ještě nepochopil, že plně si erotiku vychutnáte jen v případě, kdy jste oba odpočinutí a dobře naladění, je čas, abyste mu to vysvětlili.

Rak

Než se rozhodnete, že se miláčkovi s něčím zásadním svěříte, měli byste si to pořádně rozmyslet. Nahlas sice prohlašuje, že je tolerantní a že ho hned tak něco z míry nevyvede, ale to je zásadní omyl. K ostatním možná tolerantní je a nad jejich hříšky oči přimhouří. Kdyby se však od vás dozvěděl něco, co by dokazovalo, že nebyl ve vašem životě a zároveň i ve vaší posteli ještě nedávno ten jediný, bylo by z toho hodně dusno.

Lev

Pokud chcete, aby byl váš erotický život v tomto týdnu alespoň trochu k světu a uspokojoval vás i miláčka, automaticky to nepřijde. Musíte s ním mluvit tak, aby pochopil, co po něm vlastně chcete. Zejména u zemských znamení se se svými obvyklými decentními náznaky moc nechytáte. Tam je pak potřeba, abyste mu přímo řekli, co po něm vlastně chcete a hned taky učinili první rázný krok.

Panna

Na to, abyste začínali nové erotické vztahy nemáte dostatek trpělivosti. Opravdu se vám nechce nového partnera učit to, co jste s tím nynějším zvládli k naprosté dokonalosti. I když budete zejména ve čtvrtek a pátek uvažovat, zda by vám s někým novým nebylo lépe, rychle pochopíte, že ani omylem. A dokonce vám i dojde, že romantika je sice dobrá, ale zdařilý sex lepší!

Váhy

Miláček se ukáže jako člověk, který vás zná podstatně lépe, než se znáte vy sami. Když usoudí, že jste ve stresu, nabídne vám sex jako šanci na vylepšení psychiky a srovnání nálady. Skvěle to zabere zejména o víkendu. Luna bude ve vašem partnerském sektoru a vy si užijete opravdu krásné dva dny. Navíc si dokážete krásně povídat o tom, co bylo, i o tom, co bude.

Štír

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, se máte opravdu na co těšit. Váš miláček usoudí, že jste spolu v poslední době trávili opravdu málo času a rozhodne se, že to musíte co nejrychleji napravit. Když vám řekne, že byste si mohli vzít na pátek dovolenou, neříkejte, že to nejde. Místo toho přemýšlejte, jak to udělat, aby to šlo...

Střelec

Je potřeba, abyste do vašeho vztahu vpustili alespoň trochu čerstvého vzduchu. Pro začátek stačí, když si místo obligátního večerního sezení u počítače nebo polehávání u televize vyrazíte na procházku. Kdybyste si s sebou vzali láhev nějakého dobrého vína a dvě skleničky, mohl by z toho být docela dobrý večerní piknik. Navíc by fungoval jako účinná milostná předehra.

Kozoroh

Pokud chcete svého partnera opravdu potěšit, nesmíte s tím otálet. Optimální čas je v pondělí hodně časně ráno, kdy je Luna v konjunkci s Plutem. To, co s partnerem s pomocí této energie prožijete, se dá bez velkého přehánění označit jako zážitek, na který jste dosud čekali a který jste považovali za něco naprosto neskutečného. Teď zjišťujete, že stačí jen trocha oboustranné snahy, aby se uskutečnit dal.

Vodnář

Jsou věci, s nimiž můžete mít trochu potíže. Zejména v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, máte dost svých starostí a hlavně tolik práce, že na projevy lásky nebudete mít čas ani tu pravou náladu. Naštěstí máte miláčka, který se vaším ne právě kladným přístupem k sexu odstrašit nenechá. Když se rozhodne, že sex bude, taky se postará, aby se tak skutečně stalo. Jeho snahu nakonec pozitivně zhodnotíte i vy!

Ryby

Situace, kdy vám někdo zřetelně jede po miláčkovi, není sice příjemná, ale vy jí dokážete proplout s pravou rybí elegancí. Zdržíte se poznámek a svou intervenci omezíte jen na to, že dotyčného důkladně a s trochu ironickým úsměvem pozorujete. O věrnost svého miláčka se bát nemusíte. Dobře víte, že člověk, který se o něj tak okatě uchází, si jeho přízeň nikdy nezíská!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA