Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 30. týden (26.7.2021 - 1.8.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Především je potřeba, abyste důrazně a bez obav z partnerovy reakce projevili své erotické sebevědomí. Když miláček začne naznačovat, že je pro vás něco, co nikde jinde neseženete, ani kdybyste se opravdu hodně snažili, klidně přitakejte, vzápětí mu však vysvětlete, že ani on není poslední a jediný na světě. Než byste si někoho našli, sice by to chvíli trvalo, ale sami byste rozhodně nezůstali.

Býk

I když si říkáte a slibujete, že budete na projevy a nápady svého miláčka reagovat trpělivě a bez zbytečného vzrušení, dopadne to jinak. Zejména ve středu, kdy se musíte vyrovnat s vlivem Jupitera, který se vrátil do Vodnáře, na něj trpělivost nemáte. Právě proto mu nabídnete sex, který ho má zklidnit a který se postará, abyste místo zbytečných řečí mlčky konal.

Blíženci

Když se někdo začne projevovat jako hrdina vašich erotických snů, berte to jako důvod k zamyšlení. Můžete si sice i nadále vysvětlovat, že jde o vztah, který je naprosto nevinný a s erotikou nic společného nemá, ale hned vám bude jasné, že v tomto bodě lžete sami sobě. Nebylo by lepší, kdybyste se podívali pravdě do očí a přiznali, že jde o člověka, který vás přitahuje duší i tělem?

Rak

To, že jdete na první rande, ještě neznamená, že se nebude nic dít. Jako prozíravé kardinální znamení byste se měli zejména v pondělí a v úterý připravit na veškeré eventuality. Začít můžete tím, že si obléknete krásné prádlo, které jste si nechávali pro nějakou zvláštní příležitost-když pochopíte, že tato příležitost nastala právě teď, bude to jenom dobře.

Lev

Jsou lidé, s nimiž byste do kontaktů vstupovat prostě neměli, patří k nim i bývalé lásky vašeho partnera. Na to, abyste jim vysvětlovali, že jste spolu opravdu šťastní a že váš nynější miláček ničím nestrádá, nemáte dostatečnou trpělivost. Kdyby se pak zeptali, zda a jak zvládáte jeho erotické nároky, byli byste naštvaní už úplně a pak byste mohli lehce říct i to, co by vás vzápětí mrzelo.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem, si musíte především řádně stanovit priority. Čím více času a energie věnujete partnerovi, tím to během celého dalšího týdne bude mezi vámi lepší, a kdybyste se hned v pondělí ráno mlčky dohodli, že týden odstartujete vášnivým sexem, bude to dokonalé už úplně. Do práce se sice můžete zpozdit, ale ani vy ani partner toho litovat nebudete.

Váhy

Vaším dnem bude středa! Pokud chcete někomu naznačit své city, nebo pokud je někomu opravdu nechápavému hodláte naservírovat natvrdo, máte skvělou šanci. Je ale potřeba, abyste své erotické služby nenabízeli druhé straně jako almužnu, ale naopak jako vyznamenání. Dotyčný musí pochopit, že to právě potkala šance, která se už nikdy nevrátí.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vším znamením, přemýšlejte, zda by nebylo dobré, kdybyste si z práce vzali volno. Vaše erotické potřeby budou na výši, která vám v rozumné práci vyloženě překáží. Ať budete mít jakýkoli úkol, vaše myšlenky se stejně stočí k miláčkovi a k tomu, že byste nejraději veškerou prací praštili a zalezli s ním do postele...

Střelec

Pokud jste se ještě neodhodlali dát své city a zejména erotické tužby najevo veršem, měli byste to zkusit. Zelenou v tomto směru máte zejména od středy výše,Merkur se dostane do Lva a aktivuje nejen váš básnický talent, ale i vaší otevřenost a schopnost podělit se o všechno, co cítíte. Výsledkem bude krásná báseň, která vás povede k dokonalému sexu.

Kozoroh

K tomu, abyste předstírali lásku a erotické zaujetí člověkem, který vás ani trochu nezajímá, se nesnižujte, nedopadlo by to dobře. Dotyčný by záhy pochopil, že něco hrajete a byl by podle své základní povahy buď smutný nebo naštvaný. Když se rozhodnete, že necháte události volně plynout a nebudete je ani popohánět, ani brzdit, bude to po všech stránkách lepší.

Vodnář

Podobu vašeho stabilního vztahu, ale i těch, které navážete, ovlivní ze všeho nejvíce Merkur, který se ve středu časně ráno přesouvá to vašeho partnerského sektoru. Pod jeho vlivem dokážete s partnerem o všech svých přáních včetně těch nejodvážnějších erotických mluvit tak, aby sám a hodně rychle pochopil, že bude v jeho zájmu, když vám je bez zbytečných průtahů splní.

Ryby

Jako Ryby jste v pohodě zejména v pondělí a v úterý, kdy bude Luna ve vašem znamení-díky její energii dokážete přesně odhadnout, co se s vaším partnerem děje. V další etapě nabídnete pro všechny jeho problémy řešení. Nikdy mu však nesmíte prozradit, že jste se o jeho záležitosti tak intenzivně starali jen proto, že jste chtěli, aby se konečně zklidnil, na všechno zapomněl a spolu s vámi se rád a s chutí věnoval erotice.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA