Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 10. týden (7.3.2022 - 13.3.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že máte zejména v první polovině týdne pocit, že můžete ve vztazích hrát na dvě branky najednou, je naprosto přirozené, než se do toho však dáte, měli byste nejdříve důkladně prosondovat terén. Když vám druhá strana vysvětluje, že si na vás v žádném případě nároky dělat nebude, ještě není jisté, že to tak opravdu skončí. Už v neděli můžete zjistit, že je všechno jinak.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, sloužíte pro svého partnera jako dokonalý zdroj všestranné erotické inspirace. Stačí, abyste se na něj jen podívali, a on zareaguje přesně tak, jak potřebujete. Měli byste si však uvědomit, že stejně jako na partnera působíte i na všechny vhodné lidi, na které narazíte-tam je pak potřeba, abyste si sílu své erotické přitažlivosti uvědomili a v případě potřeby ji mírnili...

Blíženci

Od pondělí do středeční půlnoci, kdy se můžete opřít o Merkura ve Vodnáři, a ve středu navíc i o Lunu ve svém znamení, je všechno, co se mezilidských a erotických vztahů týká, krásné a jednoduché. Pokud o vás partner jeví dostatečný zájem, je všechno v pořádku, pokud nejeví, nežebráte, neptáte se, ani neusilujete. Místo toho promptně objevíte někoho, kdo zájem mít bude a koho k sexu přemlouvat nemusíte.

Rak

Od pátku do neděle, kdy je Luna ve vašem znamení, toho budete stíhat opravdu hodně. Všechno, do čeho se pustíte, vám jde tak, že by vám bylo upřímně líto, kdybyste tak krásných dnů nevyužili. Při tom všem však nesmíte zapomínat na sex! Vhodné bude zejména nedělní odpoledne,Slunce se setkává s Neptunem a vy plníte sobě i miláčkovi tak nejodvážnější přání.

Lev

To, že se kolem vás motá člověk, který má peníze a celkem bezostyšně to dává najevo, zaregistrujete, ale z míry vás to nevyvede. Naštěstí si dotyčného dokážete prohlédnout tak zkoumavě, že ho ani nenapadne, aby o svém majetku dál mluvil. Místo toho se začne chovat tak, abyste pochopili, že se mu nejenom líbíte, ale že ho navíc i náležitě vzrušujete.

Panna

V období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem a kdy se k němu ve čtvrtek přidá i Merkur, byste měli být citlivější k partnerovým požadavkům. Potíž je však v tom, že on to, co mu chybí a co by opravdu chtěl, přesně pojmenovat nedokáže. Když ho rozpovídáte a přinutíte, aby své touhy a potřeby jasně označil, uděláte pro něj víc, než si umíte představit.

Váhy

Pocit, že vám miláček bez valné námahy vidí až do žaludku, je na jedné straně velice příjemný, ale na druhé zase tak trochu na zbláznění. Kdyby své schopnosti využíval jen k tomu, aby z myšlenek odečítal vaše erotická přání a bez zbytečného zdržování vám je v co nejlepší kvalitě plnil, bylo by to vynikající. Potíž je v tom, že o vás chce vědět co nejvíc i v jiných oblastech, což se vám ani trochu nelíbí...

Štír

Období, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, bude letos na nové a zároveň velmi rychle navázané a ohnivé vztahy velice štědré. Pozitivní bude v tomto směru celý týden, ale neděle, kterou prožíváte pod vlivem konjunkce Slunce s Neptunem, bude v tomto směru stát opravdu za to. Pokud jste si mysleli, že se letošní pobyt Slunce v Rybách obejde bez románku, zjistíte, že to byl zásadní omyl.

Střelec

Slunce v Rybách je pro vás dost náročné,neustále máte pocit, že po vás zejména partner chce něco, k čemu nejste tak úplně disponovaní. Navíc se k vám chová tak láskyplně, že se s ním nemůžete ani pohádat. O to hůře se mu vysvětluje, že mu jde především o projevy (pokud možné) romantického citu, zatímco vy toužíte jen a pouze po co nejčastějším živočišném sexu.

Kozoroh

Erotika by byla ve vašem případě optimální v úterý, Luna z vašeho sektoru lásky a romantiky se dostává do harmonických vazeb s Plutem ve vašem znamení, což vám dává nejen štěstí v lásce, ale i šance na uspokojení všech potřeb, které v této oblasti cítíte. Se starým partnerem si nemusíte nic vysvětlovat, protože je všechno jasné. A ten nový bez vysvětlování pochopí, co chcete a čím vám udělá radost.

Vodnář

Pokud chcete a potřebujete s partnerem probrat něco, co se týká erotiky, musíte to zvládnout do středeční půlnoci-následně se Merkur přesune do Ryb a v rozumné komunikaci vám zabrání. Ať řeknete miláčkovi cokoli, bude to vnímat v lepším případě jako pokárání a v horším jako otevřené vyjádření nevole. Kdyby se poznámky náhodou týkaly vašeho erotického života, bude naštvaný ještě daleko víc!

Ryby

To, že se rozumem rozhodnete, že přestanete myslet na člověka, který se k vám z nějakých důvodů nehodí, ještě neznamená, že se vám to taky podaří. Snažit se můžete, ale je to opravdu těžké, od pátečního rána do nedělního večera pak hrozí, že mu zavoláte, sejdete se s ním a padnete mu rovnou kolem krku. Několikrát budete sobě i jemu vysvětlovat, že to v podstatě nechcete a že to není dobrý nápad, ale tím to taky skončí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA