Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (14.3.2022 - 20.3.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Všemu, co o miláčkovi a jeho dosavadním erotickém životě slyšíte, věřit opravdu nemusíte. Z valné části jde o záležitosti, které vás nezajímají a o nichž od svého partnera už dávno víte všechno včetně veškerých pikantních podrobností. Občas z nich dokonce čerpáte inspiraci pro své vlastní erotické zážitky, což je další nepopiratelné plus, nahlas o tom však rozumně nemluvíte.

Býk

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se můžete těšit na opravdu zajímavé partnerské zážitky. Když miláček přijde s tím, že chce váš erotický život oživit a vylepšit, budete překvapení, dosud jste měli pocit, že je mezi vámi v tomto směru všechno v naprostém pořádku. Jakmile vám nastíní, jak si to představuje, usoudíte, že by to vlastně vůbec nebylo špatné.

Blíženci

V době, kdy Slunce prochází Rybami, se vám o sexu moc přemýšlet nechce-zejména o víkendu, kdy se můžete opřít o energii Luny ve Vahách, dáváte přednost praxi. Naštěstí máte dost času, který můžete erotice i sobě navzájem věnovat. Dokonce i miláček uzná, že sex je to nejlepší, co spolu můžete podniknout, doplníte si tak energii a ke všemu, co se děje, získáte nadhled.

Rak

Slunce z Ryb vám pomůže erotiku harmonicky srovnat se duchovními požadavky, které na sebe i svého partnera máte. Pokud jste si dosud nevyzkoušeli tantru nebo jiný typ erotických dovedností, v nichž se sex volně propojuje s duchovnem, máte vynikající šanci. Zejména v neděli večer, kdy bude Luna ve Štíru, pochopíte, že je propojení sexu s duchovnem příjemné, ale i prospěšné.

Lev

Soustředit byste se měli nejen na to, co váš miláček říká nahlas, ale především na to, co se vám snaží sdělit mezi řádky. Pokud si stěžuje na to, že na nic není čas, chápejte to jako povzdech nad tím, že nemáte čas vy na něj. Právě proto je potřeba, abyste hned v pondělí a v úterý využili Lunu ve svém znamení a alespoň v erotice začali dohánět všechno, co se jen dá.

Panna

Až do nedělního odpoledne můžete směle využívat pozitivní energii Slunce ve svém partnerském sektoru. S jeho pomocí se dokážete bezvadně naladit na partnera a na veškeré jeho erotické požadavky. Když ještě v pátek využijete úplněk ze svého znamení, který vaši erotickou aktivitu i fantazii aktivuje, bude to skvělé, dokonce i miláček uzná, že dosud netušil, co ve vás má...

Váhy

Jde o týden, kdy toho máte v práci až nad hlavu a kdy je erotika tím posledním, o čem přemýšlíte a čím se trápíte. S erotickým životem jste naprosto spokojené, miláček beze slova chápe, jak vám je, a váš aktuální osud se vám snaží ze všech sil ulehčit. Když usoudí, že by vaši náladu vylepšila erotická masáž, nechejte ho jednat, opět se ukáže, že se svým nápadem trefil do černého.

Štír

Miláček, který si myslí, že se veškeré problémy dají vyřešit sexem a tím, že vás zatáhne do postele, vám obvykle leze na nervy, momentálně však svůj názor od základů měníte. Když jste opravdu naštvaní, navrátí vám dotek vašeho partnera duševní rovnováhu a vnitřní pohodu. Nakonec usoudíte, že váš život není sice ideální, ale pro tak krásný a příjemný sex přece stojí za to žít!

Střelec

V období, kdy je Slunce v Rybách, máte v erotice sklon zbytečně riskovat a pak se divit reakcím svého okolí. Pokud máte chuť na nějaký románek, klidně se do něj pusťte, ale předem byste měli zvážit veškerá rizika-pokud si myslíte, že se vámi váš milenec chlubit nebude, je to omyl. Na to, že vás získal, je pyšný tak, že to bude sdělovat každému, s kým se dostane do kontaktu.

Kozoroh

Zásadní pozitivní vliv vyvíjí planety na vaše znamení zejména ve druhé polovině týdne. Najednou zjistíte, že se o vás kromě vašeho oficiálního partnera snaží i pár jiných zajímavých lidí. Než si některého z nich vyberete, přemýšlejte, co vás k němu vlastně přitahuje-pokud si ho do postele vezmete jen proto, abyste si dokázali, že na takové dobrodružství máte, je to špatně.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si budete s miláčkem sex užívat tak, jak se vám to už dlouho nepodařilo. O práci budete uvažovat daleko méně než o sexu. Velice dobře si uvědomujete, že novou práci si najdete naprosto bez problémů, ale stejně dobrý erotický partner, jako je ten, kterého máte doma, je v loterii života skutečnou výhrou!

Ryby

Do nedělního odpoledne, kdy je Slunce ve vašem znamení, si můžete s partnerem užívat podle svých představ, tomu, aby vám spolu bylo dobře, pak podřiďte veškeré své jednání. Kdyby se vám podařil víkend, kdy byste byli s miláčkem sami a mohli si společnosti toho druhého užívat, bude to skvělé. Oba pak zkonstatujete, že jste takové dva dny už opravdu potřebovali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA