Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (30.3.2020 - 5.4.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opět je potřeba, abyste se přesvědčili, že všechno má svůj čas. Ten váš přijde až v sobotu ráno, kdy se do vašeho znamení dostane Merkur. Následně se dostane do sextilu se Saturnem a postará se, aby se váš vztah stabilizoval. Vy zase konečně budete ve stavu, kdy nebudete trvat na vášních, ale kdy si budete užívat klidu a pohody, po které jste v poslední době tak toužili.

Býk

Když miláček přijde s tím, že by si docela dobře dovedl představit otevřený vztah, kdy máte kromě společně tráveného času čas i sami na sebe, klidně s tím souhlaste. Měli byste mu ale předem vysvětlit, že mu svobodu poskytujete ne na to, aby si užíval s někým třetím, ale na to, aby se mohl věnovat svým koníčkům a zálibám. Pokud s tím bude souhlasit, že všechno v pořádku.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, dokážete nemožné. Se svým miláčkem si bez problémů promluvíte o jeho představě další budoucnosti a vývoje vašeho vztahu. Bude to velice zajímavý rozhovor. Když se pak uklidníte a všechno se trochu srovná, o víkendu s pomocí Luny ve svém partnerském sektoru zjistíte, že perspektivy, které se vám rýsují, jsou daleko zajímavější, než jste si mysleli.

Rak

Pocit, že je toho na vás v současné době víc, než je zdrávo, je celkem logicky vysvětlitelný. V práci toho máte až nad hlavu a doma to není o moc lepší. Právě proto je potřeba, abyste partnera motivovali k tomu, aby se o vás víc staral. Naučte ho, jak vám má masírovat bolavou krční páteř a ošetřovat možní klenbu. Když mu vysvětlíte, že vám tak vrátí dobrou náladu, určitě se do toho pustí!

Lev

Všechno, co se týká lásky, citů a mezilidských vztahů vůbec, odložte na sobotu, kdy bude Luna ve Střelci a Merkur v Beranu. Vy pak dokážete využít energii toho dne k posílení vazeb, které mezi vámi a partnerem jsou. Pokud jste si dosud mysleli, že každý déletrvající vztah ohrožuje nuda, budete muset s údivem konstatovat, že to pro vás a vašeho miláčka neplatí.

Panna

Když miláček přijde s tím, že byste měli jít na nějaký ples nebo jinou akci, budete se dívat dost překvapeně. Ještě víc překvapení budete v momentě, kdy vám řekne, že vás tam vede proto, že jste spolu už hodně dlouho nikde nebyli. Až později pochopíte, že má strach, abyste mu neutekli. Právě proto dělá všechno pro to, aby vám ukázal, že s ním může být i dobrá zábava.

Váhy

Atmosféra, která mezi vámi a partnerem vládne, je neobyčejně pozitivní. Dokážete se bez problémů domluvit na všem, co je v mezilidských vztazích podstatné. V rámci vytváření kvalitních mezilidských vztahů se dokážete dokonce překonat tak, že mu přislíbíte účast na rodinném svátečním setkání. A budete se chovat tak, aby vám ani tchyně nemohla nic zásadního vytknout!

Štír

Přiznejte si, že vám miláčkovy koníčky lezou v poslední době na nervy. Občas máte dokonce pocit, že se jim věnuje v době, kdy by se měl věnovat vám a posilování vašeho vztahu. Než mu to však vytknete, dobře se zamyslete. Když jen trochu popustíte uzdu fantazii, zjistíte, že by mohl dělat spoustu daleko horších věcí, než jsou ty, kterým se věnujte teď.

Střelec

Než se kvůli partnerovi začnete rozčilovat, přemýšlejte, k čemu je to dobré. Možná by bylo lepší, kdybyste se domluvili a snažili se problémy, které mezi vámi jsou, vyřešit společně. Hlavně na začátku týdne si máte sklon namlouvat, že za veškeré vaše potíže může váš nebohý miláček. A na to, že je to omyl, přijdete až v době, kdy budete vy uražení a on naštvaný.

Kozoroh

Nechcete se alespoň trochu překonat? Kdybyste pochopili, že váš miláček potřebuje, abyste s ním o své lásce mluvili, bylo by to rázem jednodušší. Zkuste využít dobře aspektovaného Merkura ve svém partnerském sektoru a řekněte miláčkovi přesně co, co potřebuje a chce slyšet. Když uvidíte, jak se po vašich slovech rozzáří, bude vám i trochu líto, že vás to nenapadlo dříve.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve Vahách, můžete pro vylepšení svého vztahu udělat daleko víc, než si umíte představit. Stačí, když nebudete miláčkovi vnucovat své názory, ale když se s ním budete naprosto normálně bavit. Kdybyste se ještě přiměli a jedovaté poznámky omezily na rozumnou míru, bylo by to rozumné. Neprovokujte svého životního druha tam, kde je potřeba, abyste fungovali v harmonii a v souladu.

Ryby

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, zaměřte pozornost především na partnera. Zároveň si uvědomte, že není důležité to, co si myslíte vy, ale především to, co si myslí váš miláček. Pokud z něj dokážete vytáhnout to, co si myslí, a zároveň od něj získat podporu pro své plány a záměry, můžete si být jistí, že to bude mít na vaši lásku velice pozitivní dopad.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA