Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (5.7.2021 - 11.7.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Především si uvědomte, že je jen hodně málo věcí, kvůli nimž byste se měli rozčilovat. Jednání vašeho miláčka je jednou z nich. To, že se podle vašeho názoru chová jako mládě, těsně odrostlé pubertě, vás ani nerozčilí, ani nerozlítostní. Říkáte si, že je to vlastně docela fajn. Miláček se vyřádí ve vaší společnosti, a to, že by mohl jít dovádět někam jinam, ho ani nenapadne.

Býk

V pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Uranem, hrozí, že svým jednáním překvapíte nejen svého partnera, ale dokonce i sami sebe. Na rozdíl od předchozích dnů neztrácíte čas tím, že byste cokoli promýšleli. Místo toho se spolehnete na improvizaci. Pokud se vám někdo líbí, neztrácíte čas tím, že budete vymýšlet rafinovanou balicí taktiku. Místo toho začnete jednat a dotyčného postavíte před hotovou věc.

Blíženci

Když miláček přijde s tím, že byste mohli na vlastní kůži vyzkoušet tolik módní a v poslední době propagovanou polyamorii, budete mít pocit, že se zbáznil. Naštěstí pochopí, že svým požadavkem přestřelil, a začne se tvářit, jako by to z jeho strany byl jen žert, který jste nesprávně pochopili. Vy sice víte, že je to z jeho strany jen výmluva, ale taky se tváříte, jako byste mu to věřili.

Rak

Je potřeba, abyste vzali na vědomí, že má partner daleko víc práce, než obvykle. Z toho taky vyplývá, že má daleko méně času, který může věnovat vám. Když mu napíšete nebo pošlete zprávu, okamžitou odpověď, na kterou jste zvyklí, nečekejte. Odpověď na otázky získáte až večer, kdy se vrátí domů, a kdy si na vás konečně udělá čas. Pak si ale můžete být jistí, že se vám bude věnovat naplno!

Lev

To, že jste si mysleli, že máte v lásce všechno pod kontrolou, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Ke konfrontaci se skutečností dojde patrně ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší ve vašem znamení a Uranem. Najednou musíte zkonstatovat, že jsou vztahy, ve kterých se ovládat nedokážete. Můžete se o to sice pokusit, ale patrně to nedopadne.

Panna

Nabídka na další pokračování vztahu, ve kterém se už teď přeukrutně nudíte, se vám ani trochu nelíbí. Přesto byste se k člověku, který vám to nabízí, měli chovat chápavě. Když se nad jeho životem zamyslíte, dojde vám, že váš dosavadní vztah byl tím jediným, o co opravdu stál. Nápad na vhodné řešení přijde až v neděli večer, ale pak si můžete být jistí, že bude stát za to.

Váhy

Kromě toho, že si vymýšlíte práci a společné aktivity, kterým byste se mohli s miláčkem věnovat, byste měli myslet i na zábavu a hlavně na relaxaci. Kdybyste si v úterý, kdy máte stejně volno, našli čas na společnou procházku buď parkem nebo v lepším případě lesem. Chvíle, které spolu strávíte v harmonickém mlčení, na vás oba budou mít nebývale pozitivní dopad.

Štír

Když si s vámi člověk, kterému se evidentně líbíte, začne povídat o svém zdravotním stavu a o tom, co se s ním v této oblasti děje, můžete si být jistí, že jeho vztah k vám vysoce překračuje jeho obvyklé mantinely. Důvěra, kterou vám tím dává najevo, je vysoce nadprůměrná. O lásce jako takové s vámi mluvit nemusí. Není to totiž potřeba...

Střelec

Potíže vám nedělá váš nynější partner, ale jeho bývalý životní druh. Neustále se má potřebu vyjadřovat k tomu, jak spolu vy dva žijete. Dosud jste jeho poznámky dokázali vydýchávat. Tentokrát však usoudíte, že je potřeba, abyste využili konjunkce Luny s Merkurem, která se ve čtvrtek odehrává ve vašem partnerském sektoru. Svůj názor mu s její pomocí sdělíte tak jasně, že vám sám od sebe slíbí, že už ani nemukne.

Kozoroh

Období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je pro vylepšování vašich vztahů velice příznivé. Svého miláčka bez problémů přesvědčíte, že je pro vás tím nejdůležitějším na světě. Navíc ho ujistíte, že si může být jistý, že ho nikdy nepodrazíte ani nezklamete. Můžete si být jistí, že mu to sdělíte tónem, kterému se nedá odolat, a vůbec se už nedá odmítnout.

Vodnář

Zásadní vliv nejen na to, co cítíte, ale hlavně na to, jak to vnímáte, má středeční opozice mezi Venuší a Saturnem ve vašem znamení. Pod jejím vlivem si najednou uvědomujete, že to, co jste rozehráli jako zábavu, se v nestřeženém okamžiku transformovalo v city a emoce, s nimiž si přes veškerou snahu nevíte rady. Je vám jasné, že se něco děje, ale dosud nevíte, jaký dopad to bude mít.

Ryby

Zásadní vliv nejen na lásku, ale i na veškeré vaše ostatní mezilidské vztahy, má sobotní novoluní ve vašem sektoru lásky a romantiky. Najednou usoudíte, že vás neustálé usilování o někoho, kdo vás nechce a koho musíte dobývat, už vlastně ani nebaví. Rozhodnete se, že si najdete perspektivního partnera, s nímž se vám vytvořit rozumný a dlouhodobý vztah. A taky na tom hned začnete pracovat!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA