Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 29. týden (19.7.2021 - 25.7.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno, co chcete v lásce prožít a eventuelně i změnit,musíte zvládnout do středečního večera. Následně se Venuše z vašeho sektoru lásky a romantiky přesouvá do Panny, což zásadně změní atmosféru. Zapomenete na romantiku a zábavu a začněte přemýšlet o práci. Pokud se to bude vašemu partnerovi líbit, bude to zvládnutelné. Pokud ale usoudí, že ho svévolně připravujete o zábavu a příjemné chvíle, přijde boj!

Býk

To, co jste dosud v lásce prožili, je sice nepříjemné, ale jako tragédie se to označit opravdu nedá. Kdybyste se rozhodli, že to budete brát jako životní zkušenost, která je pro vás důležitá a která vám ve vaší další existenci pomůže, bude to lepší. Zároveň si uvědomte, že kdybyste v životě hned na začátku nenarazili na problematický vztah, nedokázali byste později poznat ten pravý a dobrý.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, můžete klidně zapomenout na veškeré pracovní povinnosti. Místo toho byste se měli věnovat partnerovi. Jste dost inteligentní na to, abyste pochopili, po čem touží a co opravdu chce. Tím, že vás bude odmítat a vysvětlovat, že jste se ve svém odhadu situace zmýlili, se nenechejte zmást. Dělá to stejně jen proto, aby vás pobídl k ještě větší aktivitě.

Rak

Pokud někoho opravdu milujete, měli byste se ho taky držet. Nesmíte mu dát prostor a čas, v němž by mohl o vaší lásce a o tom, co k němu cítíte, pochybovat. Týká se to zejména neděle, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Plutem, a kdy se máte tendence chovat daleko zdrženlivěji, než je rozumné. Kdybyste na nic nečekali a miláčkovi padli rovnou kolem krku, bude to nejlepší.

Lev

Tím, že si začnete na svého miláčka stěžovat kamarádům, si koledujete o průšvih. Můžete si být jistí, že se najde dobrá duše, která mu to ještě zatepla sdělí. V takovém případě vás doma čekají značné nepříjemnosti. Partner se přímo zeptá, proč jste se o tak důležité věci nepobavili nejdříve s tím a proč si vlastně stěžujete cizím lidem. Vy byste pak mlčeli, protože to je otázka, na kterou se odpovědět nedá.

Panna

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do vašeho znamení, máte v lásce spoustu nových šanci. Klidně si popovídejte s partnerem o tom, jak by se váš vztah dal vylepšit a zkvalitnit. Jeho reakce vás překvapí. Zatímco jindy podobné hovory nesnáší, tentokrát se do nich s chutí zapojí a vysvětlí vám své stanovisko. Navíc to zvládne tak dokonale, že nebudete mít co dodat.

Váhy

Když zjistíte, že v sobě má miláček chaos, dostanete se do velmi obtížné situace. Je vám jasné, že by se zasloužil ucho, které by mu láskyplně naslouchalo a mysl, která by mu radila, kudy má jít dál. Vám se však do této role nechce. Uvědomujete si, že o svém partnerovi víte už tolik, že se váš vztah pomalu z mileneckého mění na přátelský a později skoro až sourozenecký.

Štír

Se zmatkem, který máte v hlavě, si ještě poradit dokážete. S tím, který je v srdci, budete mít neustálé potíže. Opravdu nevíte, zda máte věnovat energii, lásku a touhu člověku, který vás sice přitahuje, ale který se podle veškerého třídění řadí do kategorie problematických lidí. Podobných vztahů máte za sebou už několik, a dobře víte, že to vám nikdy nic pozitivního nepřinesly.

Střelec

Jako důkaz lásky berte už jen to, že si na vás partner udělá ve svém opravdu hodně napjatém rozvrhu čas. Když navíc zjistíte, že vás nejen poslouchá, ale i vnímá, a že nad vašimi slovy přemýšlí, můžete být spokojení úplně. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, si s partnerem promluvte o tom, co je pro něj i pro vás opravdu důležité. Neproberete třeba představu vaší další společné budoucnosti?

Kozoroh

Na lid, kteří ostatní popuzují proti sobě a mají největší radost, když se jim dosud spokojený pár podaří rozhádat, jste vyloženě alergičtí. Může vás však potěšit, že se ve vašem případě mohou sice snažit, ale přesto jim to nevyjde. Vy jim dáte decentně najevo, že se u vás s takovými nápady nechytají. Váš partner je ale ohnivější, takže s nimi vymete rovnou.

Vodnář

Od čtvrtečního odpoledne, kdy se Slunce přesouvá do vašeho partnerského sektoru, se těšte na příval spokojenosti, vyrovnanosti a radosti ze života. Konečně pochopíte, že partner není na to, abyste s ním soupeřili, ale na to, abyste pluli po stejné vlně a vychutnávali si každou společnou chvíli, kterou máte k dispozici. Zvláště v sobotu, kdy jste pod vlivem úplňku ve svém znamení, to pro vás bude zážitek vpravdě neopakovatelný.

Ryby

Kromě toho, abyste měli dostatek času jeden na druhého, je ještě potřeba, abyste měli dostatek času i sami na sebe. Než se rozhodnete pro další společný život s partnerem, musíte si sednout a popřemýšlet, jak si ho vlastně představujete. Když za miláčkem vyrazíte s jasnou a logickými argumenty podloženou představou, je značná šance, že se mu zalíbí a že se na její realizaci bude chtít sám podílet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA