Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (12.7.2021 - 18.7.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Vaším dnem je pondělí, kdy se Luna pohybuje Lvem a tedy sektorem, který má ve vašem případě na starosti lásku, romantiku a vůbec všechny příjemné stránky lidské existence. Vzhledem k pomalejšímu tempu života budete mít navíc dost času, kdy budete moci pracovat na tom, co v této oblasti chcete. Je potřeba, abyste dali jasně najevo, že si svůj život bez lásky představit neumíte, protože by pro vás neměl cenu.

Býk

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem komunikace, si můžete být jistí, že kouzlo vaší osobnosti funguje naplno. Pokud chcete a hodláte někoho sbalit, máte široké pole působnosti. Kdybyste však chtěli, aby to stoprocentně vyšlo, stačí, když nasadíte smutný obličej a začnete tvrdit, že žijete marný život bez lásky a bez veškerých radostí. Tak úplně pravda to sice být nemusí, ale to je jedno.

Blíženci

Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna v Panně, nesmíte nic uspěchat. Partner musí mít jistotu, že ho do ničeho nenutíte. Ve vašem sektoru komunikace se sice v úterý setká Venuše s Marsem, ale to neznamená, že budete svého miláčka o něčem přesvědčovat. Díky své komunikační obratnosti se naopak postaráte, aby vás o tom, že si život bez vás neumí představit, přesvědčoval on vás!

Rak

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením a kdy slavíte narozeniny, ke každoročnímu bilancování vyloženě vyzývá. Zejména v první polovině týdne však zjistíte, že si v lásce a ve vztazích vůbec nemáte na co stěžovat. S partnerem vám to funguje tak, že vám většina vašich kamarádů upřímně závidí. Ať miláčkovi navrhnete cokoli, udělá to a ještě bude každému tvrdit, že to byl z vaší strany nápad naprosto geniální!

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se můžete zejména odpoledne v lásce těšit na samá příjemná překvapení. Dokonce i partner, který jinak city vyloženě neplýtvá, vás ujistí, že vás miluje a že si život bez vás nedovede představit. Vy se ale musíte chovat rozumně. Tím, že budete o jeho slovech pochybovat a chtít, aby vás stále ujišťoval, že to myslí vážně, ničemu neprospějete.

Panna

Pokud chcete, aby váš vztah vydržel a byl stále silnější, musíte pro to vytvořit ty nejlepší podmínky. Právě proto je potřeba, abyste s partnerem komunikovali a jemně (nicméně důrazně) ho nutili, aby se o své postřehy a životní zkušenosti s vámi taky dělil. Na to, že se mu chtít nebude, se neohlížejte. Když s vámi začne mluvit, sám pochopí, že je to vlastně velice příjemné.

Váhy

Zatímco týden proběhne v pohodě a v klidu, pátek a sobota vám všechno vynahradí. Při Luně ve svém znamení se musíte chovat tak, abyste partnerovi zbytečně nekomplikovali život. I když to, co vám říká, pro vás není nic nového, přesto byste se měli tvářit alespoň trochu překvapeně. Kdybyste mu navíc dokázali dát najevo i svůj obdiv, bude to ještě daleko lepší.

Štír

Na to, že jednání svého partnera nerozumíte, jste už zvyklí. Tentokrát se však chová tak, že vůbec nechápete, o to mu vlastně jde. Když se ho přímo zeptáte, podívá se na vás tak, jako by vaší otázce vůbec nerozuměl. S každým jiným byste se v takové situaci hádali, ale pro něj hledáte omluvu a pro jeho jednání vysvětlení. Z lásky jste schopní tolerovat hodně a někdy i skoro všechno.

Střelec

Zásadní vliv na průběh vašeho partnerského života má úterní konjunkce Venuše s Marsem. Najednou chápete, že je potřeba, abyste se s partnerem bavili daleko víc a intenzivněji, než jste s ním komunikovali dosud. Když ho jen tak mezi řečí ujistíte o tom, že ho opravdu milujete, a že si život bez něj nedokážete představit, bude to skvělé. Miláček vám sice řekne, že nemáte přehánět, ale přesto mu vaše slova dělají dobře.

Kozoroh

Zatímco pracovní část týdne probíhá v pohodě, neděle bude trochu náročnější. Pod vlivem opozice mezi Sluncem a Plutem máte tendenci jít do krajnosti i tam, kde to vůbec není potřeba. Pak se ale připravte na to, že miláček bude reagovat způsobem, s nímž jste nepočítali. Navíc se dozvíte, že za všechny vztahové rozpory můžete jen vy, což nebude vůbec příjemné.

Vodnář

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru a kdy se k sobě na obloze přibližuje Venuše s Marsem, se těšte na partnera a jeho nápady. Váš miláček sám od sebe pochopí, že je potřeba, aby se vám věnoval víc a intenzivněji, než se vám věnoval dosud. V lepším případě čekejte pozvání na víkendový výlet, v horším nabídku večerní procházky. V každém případě to však bude příjemný zážitek.

Ryby

V období, kdy Slunce prochází Rakem, se všemu, co má cokoli společného s láskou a se vztahy, věnujete rádi a s chutí. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se dokážete na to, co chcete svému miláčkovi říct, navíc i pořádně soustředit. Díky tomu nedojde k nedorozuměním, ale ke komunikaci, která vaše vztahy posune k lepšímu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA