Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (26.7.2021 - 1.8.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opět se přesvědčíte, že jste se svým partnerem ve velmi intenzivním spojení. Život s ním je neskutečně zajímavý a zábavný. Oba si vymýšlíte aktivity, které by bavily i toho druhého a které by z vašeho života navíc dokázaly zahnat veškerou nudu. O víkendu ale přijde zlom. Oba se zklidníte a začnete si užívat života. Dokonce oba svorně usoudíte, že vám chvíle klidu udělá moc dobře.

Býk

Pokud miláček čeká, že se mu začnete svěřovat a že ho seznámíte se svými pochybnostmi, je dost na omylu. Opravdu nevidíte důvod, proč byste s ním měli mluvit o něčem, co si odmítáte přiznat i sami sobě. Právě proto se snažíte komunikaci udržovat na neutrální úrovni. Bavit se chcete jen o samých hezkých věcech. Na řešení těch, které jsou problematické, je času ještě dost.

Blíženci

To, že se vaše velká láska rozešla s partnerem, kvůli kterému se kdysi váš vztah rozpadl, berete jako satisfakci, ale tím to taky končí. Pokud si dotyčný myslí, že stačí, aby se vám omluvil, a všechno se vrátí do starých kolejí, velice rychle zjistí, že se spletl. Vy jste se ze šoku, který vám svým jednáním způsobil, sotva vylízali. Znovu nic takového riskovat nehodláte.

Rak

To, že se někdo ve vaší společnosti směje rád a často, nijak nerozebíráte. Kdybyste už o tom chtěli přemýšlet, usoudíte, že je mu ve vaší společnosti stejně dobře, jako vám v té jeho. Jediný, kdo si nad tím láme hlavu, je jeho partner. Ten má pocit, že je ve vaší společnosti veselý až příliš, a přemýšlí, co dělat, aby vám zábavu zatrhl. To, že to nemusí dělat, protože mezi vámi opravdu nic není, mu nevysvětlíte.

Lev

O zábavu se bát nemusíte. Potíž však může být v tom, že si zábavu představujete každý trochu jinak. Zatímco váš miláček vám bude vysvětlovat, že je potřeba, abyste spíše sportovali a věnovali se práci na své tělesné schránce, vás nic takového neláká. Nahlas říkáte, že vám záleží především na tom, abyste si užili léta podle svých představ. Do těch samozřejmě žádná velká fyzická námaha nespadá.

Panna

Je potřeba, abyste ve vztahu přemýšleli nejen za sebe, ale i za svého miláčka. Když partner usoudí, že si musíte vysvětlit veškerá nedorozumění, která mezi vámi kdy byla, musíte mu to za každou cenu rozmluvit. Máte životní zkušenosti a víte, že by se vám podobná chvíle upřímnosti nevyplatila. Váš vztah by negativně poznamenala nejen na zbytek prázdnin, ale i na dobu daleko delší.

Váhy

To, že chcete někoho získat, vás nutí, abyste k tomu použili všech strategií, které máte vyzkoušené a které by podle vašeho názoru měly zabrat. Jediné, k čemu se nechcete snížit, je promyšlená a rafinovaná lež. Velice dobře víte, že by stačila k tomu, abyste posunuli situaci ve svůj prospěch, a dotyčného byste získali daleko rychleji. A právě proto to dělat nechcete.

Štír

Až do čtvrtečního večera se s miláčkem hádáte podstatně víc, než je zdrávo. Navíc se hádáte kvůli tomu, co byste jindy oba označili za naprosto nepodstatnou maličkost. Když se pak ve čtvrtek pozdě večer Mars přesune do Panny, vrátí se vám oběma zdravý rozum. Konečně pochopíte, že bude lepší, když se v kritické chvíli kousnete do jazyka a mluvit nebudete.

Střelec

O tom, jak probíhal váš milostný život do doby, než jste poznali svého nynějšího partnera, se s ním nijak moc podrobně nebavte. Na veškeré otázky odpovídejte tak, aby si z toho mohl vybrat cokoli, co je mu libo. Kdyby se rozhodl, že vás podrobí křížovému výslechu a kýžené informace z vás dostane, musíte tvrdě odolávat. To, co by zjistil, by se mu nelíbilo a o dobrou náladu by se mu to nepostaralo.

Kozoroh

Pokud se chcete zamyslet nad tím, jak se bude váš vztah dále vyvíjet, měli byste se nejdříve podívat na život, který vedou partnerovi rodiče. Nahlas může sice říkat, že je to něco, co nechce a co ho nikdy neovlivní, ale skutečnost bude zcela opačná. Typ vztahu, na který je zvyklý z domova, ho ovlivní natolik, že se bude chtít něco takového zavést i mezi vás.

Vodnář

Zajímavý vztahový zlom vás čeká ve středu. Merkur se přesunuje do vašeho partnerského sektoru a stará se, abyste mezi vámi nikdy nevzniklo dusivé ticho. Miláček se s vámi navíc bude s chutí dělit o veškeré postřehy, které se týkají toho, co prožívá. Když navíc zjistíte, že všechno, co říká, koření v jeho případě nezvyklým humorem, bude vám s ním rázem daleko lépe.

Ryby

Pokud máte partnera, který chce, abyste se kvůli němu něčeho vzdali, měli byste mu dát co nejrázněji najevo, že něco takového dělat nehodláte a nebudete. Vaše jednání ho sice překvapí, ale taky mu bude imponovat. Hned změní názor a začne vám vysvětlovat, že jste jeho slova špatně pochopili a že to tak nemyslel. Vy o tom sice pochybujete, ale nahlas to neřeknete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA