Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 12. týden (22.3.2021 - 28.3.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Konečně zjistíte, že vás miláček pochopil, o co vám ve vašem vztahu vlastně jde. Podle vašeho názoru na to mohl přijít sice dřív, ale i to, že na to vůbec přišel, hodnotíte kladně.

Býk

Pokud vás čeká vyřizování nějakých papírových záležitostí, měli byste si ho vzít na starost. Vy všechno vyřídíte, zatímco vás Beran by se tam jen zbytečně pohádal.

Blíženci

Postřehy, které vás při pohledu na něj napadnou, jsou vyloženě na místě. Jemu je sdělovat nemusíte, ale vy sami si je zapamatujte na dobu co nejdelší.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se nenechejte připravit o vedoucí roli v rodině. Naštěstí to nebude těžké,dokonce i Beran pochopí, že jste k tomu disponovaní podstatně víc, než on.

Lev

V neděli s ním moc rozumná řeč nebude,Váš miláček je naštvaný kvůli změně času. Vůbec mu nedojde, že vy za to nemůžete a nic společného s tím nemáte.

Panna

Během týdne má pocit, že všechno zvládne sám, zatímco o víkendu mu dojde, že na něco přece jen nestačí. Nechejte to bez komentáře, i když se vám skoro žene na jazyk.

Váhy

Zejména v neděli byste si měli věnovat co nejintenzivnější pozornost. Vzpomeňte si, jaké to bylo, když jste se do sebe zamilovali, a snažte si to zopakovat!

Štír

Jde o týden, který je dost náročný. Váš miláček má pocit, že má za všech okolností pravdu - a vůbec si nepřipustí, že byste ji alespoň občas mohli mít i vy.

Střelec

Mezi vámi a partnerem je to stále lepší. Ve středu a ve čtvrtek dokonce pochopíte, že jste v něm konečně objevili svou ideální druhou polovinu.

Kozoroh

Jde o týden, kdy byste měli vyřizovat reklamace a vstupovat do kontaktu s úřady. Jde o aktivity, ve kterých se vám bude dařit tak, jak už dlouho ne...

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se mu věnujte naplno a bez výhrad. Vy mu potřebujete dát svou lásku najevo a on musí vědět, že ji opravdu cítíte.

Ryby

Oba můžete pyšně zkonstatovat, že se jedna z nepříjemných prací, jimiž jste se museli věnovat, chýlí ke konci. Na oslavu to sice ještě není, ale světlo na konci tunelu už vidět je.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA