Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 28. týden (11.7.2022 - 17.7.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v pondělí, kdy se musíte podřídit vlivu Luny ze Střelce, si budete vyloženě užívat,čeká vás spousta nových zážitků. Na některé jste se sice nemohli připravit, ale zvládnete je excelentně.

Býk

Když začne mluvit o tom, co chce a vyžaduje, musíte ho včas zarazit. Je potřeba, abyste si vytvořili prostor a čas, ve kterém mu vysvětlíte, co chcete zase vy.

Blíženci

Neustále čekáte na změny, které nepřicházejí. Vy pak můžete být buď naštvaní, nebo si říkat, že je to dobře, protože máte alespoň více času na sebe a na to, abyste si jeden druhého užili.

Rak

Když se mu něco nepovede, buďte velkorysí a nechejte to bez komentáře. Sami byste mi nikdy neměli říct nahlas to, co si on sám o sobě právě myslí.

Lev

Pokud si děláte podrobné a definitivní plány na dovolenou, měli byste se trochu mírnit. Kromě všeho toho nového, co chcete uvidět, byste si měli alespoň trochu odpočinout...

Panna

O tom, co ho doopravdy trápí, s vámi sám od sebe mluvit nezačne. Musíte se překonat a pomalu ho rozpovídat-jen tak zjistíte, co se s ním děje, a pochopíte, jak byste mu mohli pomoci.

Váhy

Využijte pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, a začněte ho přemlouvat k něčemu, o čem dosud nechtěl ani slyšet. Šance, že se to podaří, je opravdu značná.

Štír

Než se rozhodnete, že partnerovi z tohoto znamení ustoupíte, dobře si to rozmyslete. Počítejte s tím, že to bude vnímat jako vzor, který se bude už pokaždé opakovat.

Střelec

Když vám začne vysvětlovat, kde děláte chyby, můžete se leda tak usmát. Když zmlkne, můžete začít mluvit vy a objasňovat mu, kde dělá chyby zase on.

Kozoroh

Když vám začne vysvětlovat, že po vás chce něco, co je jednoduché a snadné, měli byste zavětřit. Kdyby to tak opravdu bylo, patrně by si to udělal sám...

Vodnář

V pondělí přijde s plány, které vás překvapí. Nakonec usoudíte, že vlastně mimoděk přišel na řešení, které jste vy dosud hledali sice soustředěně, ale bez úspěchu.

Ryby

Je potřeba, abyste se o navázání komunikace snažili především vy. Když to necháte na Beranovi, nic zajímavého ani nového se nedozvíte, Beran bude mlčenlivý a vy naštvaní.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA