Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 26. týden (27.6.2022 - 3.7.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Především počítejte s energií středečního novoluní v Raku. Pod jeho vlivem máte sklon podceňovat všechno, co jste udělali vy, a naopak přeceňovat práci těch druhých, dejte si na to pozor.

Býk

S kolegou z tohoto znamení budou v práci samé potíže. Neustále se prosazuje na váš úkor, a ještě se diví, že se vám jeho jednání ani trochu nelíbí.

Blíženci

Pro většinu lidí je váš vztah nepochopitelný. Vůbec nechápou, jak je možné, aby spolu byli a zřetelně se milovali dva lidé, kteří si ze sebe pořád jen dělají legraci a vážně se viditelně neberou.

Rak

Jeho nápady patří k těm opravdu zajímavým. Zprvu jste si říkali, že ho s něčím takovým pošlete do háje, ale teď zjišťujete, že je to vlastně docela dobrá cesta kupředu.

Lev

Jeho postřehy, které se týkají praktické stránky života, byste měli bedlivě poslouchat. Přinesou vám poučení v oblasti, ve které jste dosud tápali.

Panna

V jeho slovech nehledejte žádné skryté pasti. Můžete si být jistí, že to, co vám Beran řekne, myslí vážně a navíc by chtěl, abyste to tak pochopili i vy.

Váhy

Cesta k novým začátkům je kupodivu velice snadná. Je jen potřeba, abyste se dohodli, kdo půjde jako první a kdo mu bude jistit záda.

Štír

Patří k lidem, o kterých byste neměli pochybovat. Když vám něco slíbí, můžete si být jistí, že sliby splní-a tím, že své pochybnosti vyjádříte, ho jenom naštvete.

Střelec

Zejména na začátku týdne, kdy jste pod vlivem stacionárního Neptuna, mu říkejte jen pravdu. I když obvykle intuici moc nepoužívá, tentokrát by to nevyšlo.

Kozoroh

I když si říkáte, že se budete ohledně peněz chovat rozumně, nedokážete to. Naštěstí dohlédnete na Berana a postaráte se, abyste utráceli jen za rozumné věci.

Vodnář

Když se dozvíte, že mu máte něco zakázat, můžete se leda tak zasmát. Svého Vodnáře znáte a víte, že představa, že mu něco zakazujete a on poslouchá, je skoro až snová...

Ryby

Když vám Beran říká, že nemáte stále přemýšlet nad tím, co stejně nemá rozumné řešení, má pravdu. Čím dříve se s tím smíříte, tím to bude lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA