Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (18.7.2022 - 24.7.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Na začátku týdne si dejte klidně pauzu od všeho, co vás otravuje. Energii nasaďte až o víkendu,budete pod vlivem Slunce ve Lvu a bude to stát za to!

Býk

S miláčkem se domluvíte, ale tlaku jeho příbuzných ustupovat nehodláte. Miláčkovi byste však měli nejdříve vysvětlit důvody svého rozhodnutí, neriskujte, že je nepochopí.

Blíženci

Nápady, s nimiž přijde, vás v první chvíli šokují. Když však prvotní překvapení přejde, usoudíte, že to vlastně vyřeší všechno, s čím jste si dosud dělali starosti.

Rak

Kdy usoudíte, že se pořád jen zabýváte domácností a že s vámi není žádná legrace, měli byste mu to vymluvit. Když se s vámi o práci podělí, nasmějete se spolu opravdu hodně.

Lev

Když vám začne vysvětlovat, co všechno musí jeho partner splnit, aby ho vzal v úvahu, spolehlivě vás tím naštve. Vzápětí ho ujistíte, že nic takového pro něj dělat nebudete!

Panna

Z jeho stížností na život jste už docela unavení. Občas máte navíc pocit, že si stejně jen vymýšlí a snaží se tak jen upoutat a získat vaši pozornost.

Váhy

Když přijde s nápadem, jak byste si mohli vylepšit dovolenou, budete překvapení. I když to netuší, trefil se přímo do toho, co chcete vy a o čem jste se dosud báli mluvit na hlas.

Štír

Některým záležitostem byste se měli vědomě vyhýbat. Pokud víte, že ho nějaké téma rozčiluje, měli byste se mu ve vzájemné komunikaci vyhýbat obloukem.

Střelec

Na léto a odpočinek si zvykáte podstatně hůře, než jste si mysleli. Oba jste tak rozjetí, že se v pondělí a v úterý musíte ke klidu a odpočinku doslova nutit.

Kozoroh

Hlavně mu neříkejte, že neumí hospodařit a že pořád jen utrácí. Neriskujte, že se rozčilí a dokáže vám, že opravdu umí utrácet tak, jak byste se vy nikdy neodvážili.

Vodnář

To, že nahlas tvrdí, že něco nechce, ještě neznamená, že si to rád a s chutí nepředstavuje. A vy jste tady od toho, abyste jeho sny co nejrychleji převedli do praxe!

Ryby

O procházky, které se vám zamlouvají, nemá zájem. Pokud s ním chcete něco podniknout, bude to to z vaší strany vyžadovat velice intenzivní fyzickou námahu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA