Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (25.7.2022 - 31.7.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V úterý a ve středu, kdy jste oba pod vlivem Luny z Raka, si máte sklon zbytečně brát i to, co si to nezaslouží. Pokud byste si dokázali zachovat nadhled, bude to lepší.

Býk

Návraty do minulosti jsou v jeho případě celkem k ničemu. Toho, co udělal a co se mu nepovedlo, může sice litovat, ale poučení si z toho v žádném případě nevezme.

Blíženci

Nic z toho, co se na obloze aktuálně děje, se ho přímo netýká. Právě proto má k dispozici dostatek energie, se kterou se může naplno věnovat vám.

Rak

Váš vztah je turbulentnější, než se zdá. Zvláště v pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem, nesklouzávejte k výčitkám, nic dobrého by to nepřineslo.

Lev

K tomu, co zamýšlí, se raději nevyjadřujte. Nemuselo by to dopadnout dobře, Beran je v tomto ohledu neobyčejně nepříjemný a navíc nehodlá vůbec nic prozradit!

Panna

Máte pocit, že z jeho nápadů skoro šedivíte, když se však nad nimi zamyslíte hlouběji, pochopíte, že je pro vás důležitý. Kdybyste ho neměli, ani byste se nezasmáli.

Váhy

Když přijde s tím, že byste si mohli na konci léta dopřát ještě jeden výlet do termálů nebo jiných lázní, berte to jako při jeho hyperaktivitě nezvyklý, ale velice dobrý nápad.

Štír

Ústrky, kterým jste ho prý podrobovali a které musel zvládat, vám nevyčítá. Spíše chce, abyste ho přesvědčovali, že jste mu všechno prováděli jenom z lásky.

Střelec

Trvejte na dodržování pravidel, která jste si nastavili na začátku vašeho vztahu. Je to jediná cesta, jak spolu i dál vycházet stejně dobře, jako jste spolu vycházeli dosud.

Kozoroh

Na podstatných záležitostech se domluvíte rychle a bez problémů. S těmi nepodstatnými je to těžší, tam hrozí, že se zaseknete, každý si povedete svou a poslouchat se nebudete.

Vodnář

Když se dostanete do situace, které nerozumíte, a kterou nechápete, klidně ji proberte s Beranem. Jeho postřehy se ukážou jako neskutečně cenné a pravdivé.

Ryby

Je potřeba, abyste ve vývoji vašeho vztahu pokračovali. Je potřeba, abyste spolu začali mluvit jinak, než dosud a podstatně více se respektovali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA