Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 32. týden (8.8.2022 - 14.8.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nové začátky nového života si vyžadují dobré startovní podmínky. Vyzkoušet můžete hned pondělí, kdy vám Luna ve Střelci dá odvahu i náležitý nadhled.

Býk

Při Slunci ve Lvu máte se stabilitou trochu problémů. Ten hlavní je v tom, že váš miláček chce něco zcela jiného, než vy, a bez ohledu na vás si to taky prosazuje.

Blíženci

Když vás začne postrkovat někam, kam se vám nechce, musíte se dost ostře ohradit. Znáte Berana a víte, že na slušné vysvětlování mnoho nedá.

Rak

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Kozorohu, spolu jednejte s neobyčejnou zdvořilostí. Když povolíte, hrozí hádka, která nebude jednoduchá a k rozumným závěrům nepovede.

Lev

Když mu chcete jasně vysvětlit, že jsou věci, které ani jemu tolerovat nehodláte, řekněte mu to hned v pondělí. S pomocí Luny ze Střelce dokážete dát svým slovům náležitý důraz!

Panna

Konečně se dočkáte chvíle, kdy vás ocení za všechno, co pro něj děláte. O tom, že jste skvělí, bude mluvit dokonce i před svými rodiči a ostatním příbuzenstvem.

Váhy

Když začne mluvit o tom, že byste měli úspory investovat, budete na rozpacích. Velice dobře sice víte, že má pravdu, ale přesto se vám v tomto směru riskovat nechce.

Štír

To, že se vám do něčeho nechce, berte jako něco, co se stává každému. Právě proto je vám protivný Beran, který vás za každou cenu přemlouvá k aktivitě.

Střelec

Tím, že pro něj a jeho jednání stále hledáte omluvu, mu moc neprospíváte. Zejména v pondělí by bylo lepší, kdybyste nechali všechno probírat volně i s rizikem, že si natluče nos.

Kozoroh

Váš vztah je sice krásný, ale zároveň i extrémně rizikový. Když ho však dotáhnete k dokonalosti, oba pochopíte, že to stálo za to...

Vodnář

To, že spolu vycházíte dobře, je odměnou za energii, kterou jste do svého vztahu dosud daly. Naštěstí se vám to podaří tak, že můžete být oba spokojení.

Ryby

V jeho společnosti se vědomě snažte zvládnout a neprojevovat svou nervozitu. Když i u vás Beran vycítí, začne se chovat stejně a bude po klidu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA