Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (1.8.2022 - 7.8.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Do čtvrtečního dopoledne, kdy můžete využít energii Merkura ve Lvu, se s partnerem rozdělte pole působnosti a běžte vyřizovat všechno, co jste dosud nestihli. Úspěch je jistý!

Býk

I když se s ním hádáte skoro do krve, musíte mu nechat pootevřené dveře, jimž by se mohl vrátit. Když mu je zavřete, riskujete, že ho už nikdy neuvidíte.

Blíženci

Snaží se vás dostat do situace, kdy na něm budete závislí a kdy si bez něj nedokážete poradit. Vy pak musíte udělat všechno pro to, aby se mu to nepodařilo.

Rak

To, co spolu vytváříte, není sice dokonalé, ale vám se to líbí. Když Berana donutíte, aby se to líbilo i jemu, vytváříte tím základy opravdu pevného vztahu.

Lev

Strach ze samoty je jedna věc a to, že vezmete zavděk jakoukoli společností, druhá. Právě v tomto týdnu byste se měli tomuto druhému řešení vyhýbat obloukem.

Panna

Veškeré pokusy, které mají vést k vyrovnání vašeho vztahu, přinesou pozitivní efekt. Na konci týdne si budete rozumět podstatně víc, než jste si rozuměli na jeho začátku.

Váhy

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, vám vyhoví ve všem, o co ho jen požádáte. Od vás se však chce, abyste svá přání přednesli moudře a aby stála opravdu za to.

Štír

Když koupí něco, co se nebude hodit a ani se vám to nebude líbit, pomozte mu s vyřízením výměny. Když celou záležitosti necháte bez zbytečných komentářů, bude to dokonalé.

Střelec

Když se mu rozhodnete dát nějaký dárek, dejte si pozor, abyste to nepřehnali. Jakmile by usoudil, že si ho tím chcete tak trochu koupit, bude mezi vámi konec.

Kozoroh

Když přijde s tím, že vám koupí chytré hodinky, budete zásadně proti. Máte pocit, že by to bylo něco, co by na vás místo něj dohlíželo ve chvílích, kdy spolu nejste.

Vodnář

Když se vám něco opravdu nepovede, dokážete se tomu oba zasmát. Berte to jako něco, co je užitečné a co vnese do vašeho vztahu dosud postrádaný humor.

Ryby

Měli byste přiznat, že na vás působí neobyčejně inspirativně. Váš Beran by se pak nadnesl a začal by vám dokazovat, že může být ještě lepší!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA