Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 36. týden (5.9.2022 - 11.9.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Při komunikaci s partnerem ze stejného znamení si dávejte pozor na pusu. Hrozí stav, kdy si řeknete víc, než jste si původně sdělit chtěli, a kdy se za to ani jeden z vás nebude chtít omlouvat.

Býk

To, že má miláček pocit, že ho budete informovat o každém svém kroku, ještě neznamená, že to tak taky musíte dělat. Čím víc volnosti si vydobudete, tím to bude lepší.

Blíženci

Jde o týden, který vás oba má zklidnit a donutit vás, abyste nad dopadem svých slov i skutků uvažovali. Naštěstí pochopíte, co se děje, a rozhodnete se, že riskovat zbytečně nebudete.

Rak

Opravdu se nemusíte měnit jen proto, abyste se mu zalíbili. Když mu dáte najevo, že zůstanete takoví, jací jste, začne si vás rázem vážit daleko víc.

Lev

I když máte velmi intenzivní pocit, že se vztah mezi vámi konečně hnul kupředu, nahlas nic neříkejte. Nebezpečí, že byste to zakřikli, je až příliš vysoké.

Panna

Když vám řekne, že se ho nemáte na nic ptát, musíte si to správně přeložit. Není to náhodou pokyn, abyste se ho ptali pořád intenzivněji?

Váhy

Vůbec nechápete, co ho zejména v pondělí a v úterý vede. Podle vašeho názoru svým jednáním jen zbytečně provokuje lidi, s nimiž by podle vašeho názoru měl vycházet co nejlépe.

Štír

Jeho bojovná povaha vám přinese spoustu starostí. Když ji objektivně posoudíte, usoudíte, že ho nebudete provokovat, nechcete riskovat, že se postaví i proti vám.

Střelec

O tom, za co utrácíte, se s ním raději nebavte. Buď by vám přímo záviděl, nebo by vám začal vysvětlovat, že vyhazujete peníze za samé zbytečnosti.

Kozoroh

Pokud si někdo myslí, že mu ucpe pusu tím, že mu něco zakáže, můžete mu doporučit, ať to zkusí. Klidně však můžete dodat, že vy sami k něčemu takovému odvahu nemáte.

Vodnář

To, že vám něco nechce říct, je sice nepříjemné, ale vy byste ho z ničeho zlého podezírat neměli. Dá se předpokládat, že mlčí proto, aby vás nemusel informovat o něčem, co by vám dělalo jen starosti.

Ryby

Jde o týden, ve kterém byste si oba zasloužili alespoň trochu klidu. Naštěstí se vám ho podaří rozplánovat tak, abyste si ho opravdu užili- bude se vám to moc líbit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA