Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 35. týden (29.8.2022 - 4.9.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že vám něco připadá jako zvláštní a divné, ještě neznamená, že to tak bude vnímat i vaše okolí. Je docela možné, že se budete muset semknout a postavit se proti celému světu.

Býk

Ve čtvrtek se s ním raději nehádejte, nemuselo by to dopadnout dobře. Váš Beran má totiž při sextilu mezi Marsem a Jupiterem ve svém znamení víc sil, než je zdrávo.

Blíženci

O tom, že byste utíkali před zodpovědností, nechcete ani slyšet. Oba se shodnete na tom, že je potřeba, abyste si to, co jste si navařili, taky snědli...

Rak

Když si koupí něco na sebe, budete velice překvapení. Váš miláček nikdy nedal najevo, že po novém oblečení touží,teď ho však má a vy musíte zkonstatovat, že mu velice sluší.

Lev

Chaosu se bát opravdu nemusíte. Když váš miláček řekne, že spojenými silami zvládnete všechno, můžete si být jistí, že vás chaosem bezpečně probere.

Panna

V úterý a ve středu se o penězích raději nebavte. Zejména v úterý byste si mohli říct leccos, čeho byste později zcela jistě litovali.

Váhy

Váš beraní miláček se k vám chová tak, abyste byli opravdu spokojení. V úterý a ve středu dokonce dokáže plnit vaše přání ještě dřív, než je do konce vyslovíte.

Štír

O tom, že byste mu v hádce ustoupili, ani neuvažujte. Když to uděláte, zvykne si na to tak, že vaši podřízenost začne považovat za své nezadatelné právo.

Střelec

Když začne mluvit o tom, jak se mu daří, měli byste mu doporučit, aby se mírnil. Závistivých lidí je kolem něj víc, než si umí představit.

Kozoroh

Příznivé novinky, se kterými váš Beran přijde, si zaslouží pochvalu. Když ho napadne, že byste to mohli nějak oslavit, vy se zdráhat nebudete.

Vodnář

Než se nad ním začnete rozplývat a říkat si, jaké jste měli štěstí, že jste ho našli, ještě chvíli počkejte. Záhy se může ukázat, že nic není tak jednoznačné, jak se vám dosud zdálo.

Ryby

V úterý a ve středu, kdy je Luna nachází v jeho partnerském sektoru, ho poslouchejte pozorně a bedlivě. Opravdu vám má co říct! A to, co říká, je velice důležité...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA