Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 37. týden (12.9.2022 - 18.9.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že se o víkendu rozhodnete pro nezapomenutelný večer, ještě neznamená, že se vám to podaří. Objektivně by bylo lepší, kdybyste nechtěli nic mimořádného, a spíše si vychutnali to řádné.

Býk

Miláček a jeho nápady se vám postarají o pěkných pár bezesných nocí. Na jedné straně chápete, že jsou jeho názory rozumné, ale na druhé máte pocit, že je to až příliš velké riziko.

Blíženci

Na to, co vám říkají lidé, kteří mají pocit, že by vás měli motivovat k lepšímu životu, nedejte. Jde o oblast, ve které si stačíte sami, a nikoho jiného nepotřebujete.

Rak

Zkušenosti, které má, se mu podaří docela dobře uplatnit. Kdyby se ještě rozhodl, že bude respektovat i ty vaše, čekal by vás oba velice příjemný a úspěšný týden.

Lev

To, že si něco myslíte, ještě neznamená, že to tak opravdu bude. V každém případě uděláte dobře, když si to, co vám říká, ještě jednou ověříte z nezávislých pramenů.

Panna

Když ho nutíte k rozumnému jednání, narazíte na jeho buď skrytý nebo veřejný odpor. V takovém případě se však nesmíte dát. Svou intervencí chráníte jeho i sebe.

Váhy

Když ho lékaři pošlou na prevenci, měli byste se mu sami a dobrovolně nabídnout jako doprovod. Nahlas nic neřekne, ale někoho, kdo se mu postaví po bok, vyloženě potřebuje.

Štír

Když pochopíte, že se bezostyšně chlubí cizím peřím, budete přemýšlet, co dělat. Nakonec usoudíte, že mu teď sice nic říkat nebudete, ale že si to velice dobře zapamatujete.

Střelec

Váš vztah bude zejména v pondělí a v úterý připomínat romantickou komedii. Oba se pořád dohadujete, a vůbec neskrýváte, že to děláte jen proto, že vás to baví.

Kozoroh

Když se pro něco nepromyšleně a rozhodne a pak toho bude litovat, pomozte mu najít cestu zpět. Naštěstí vás záhy napadne něco, co jeho problém poměrně lehce vyřeší.

Vodnář

To, že se mu něco nepodaří tak, jak si představoval, nekomentujte. Mohli byste mu sice říct, že to má brát jako poučnou životní lekci, ale to by zase tak rozumné nebylo.

Ryby

Když se vás na něco zeptá, měli byste mu odpovědět rozumně a bez zbytečných emocí. Jeho dotaz sice vypadá jako provokace, ale tím nic zlého opravdu nemyslel.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA