Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 38. týden (19.9.2022 - 25.9.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Kvůli svému novému objevu ze stejného znamení jste schopní zrušit i to, na čem jste dosud chtěli svůj život stavět. Udělejte to a uvidíte, jak rychle a důkladně se vám uleví!

Býk

V jeho případě narazíte na kritiku, kterou si opravdu nezasloužíte. Proti kritice samotné navíc nic nemáte, ale proti způsobu, kterým vám ji podal, samozřejmě ano.

Blíženci

To, že na něco nejste připravení, ještě neznamená, že se do toho nemůžete pustit. Když ve středu zariskujete, už v pátek budete vědět, že jste udělali dobře.

Rak

Napětí, které mezi vámi a partnerem v pondělí a v úterý vznikne, zvládnete naprosto bez problémů. Luna je ve vašem znamení a postará se, abyste vy byli ti silnější.

Lev

Když vám řekne, že se postará, abyste něco dostali či koupili daleko levněji, své slovo opravdu splní. Když si však nakonec všechno propočítáte, zjistíte, že to taková bomba zase nebyla.

Panna

O tom, že byste s ním někam vycestovali, raději neuvažujte. Jet byste sice mohli, ale akutně hrozí, že byste se z cesty nakonec vrátili každý zvlášť.

Váhy

Když přijde s tím, že by pro sebe potřeboval trochu víc času, budete dost překvapení. Je vám jasné, že to není samo sebou, a jen přemýšlíte, co se za tím vlastně tají.

Štír

Předně si nenechejte namluvit, že něco nezvládnete. Když se do akce dáte vy dva, budou všichni známí nejdříve koukat a na závěr vám opravdu hlasitě zatleskají.

Střelec

To, že se v některých názorech neshodnete, berte jako opravdu velké plus. Konečně máte vedle sebe člověka, který vám slepě nepodléhá a dokáže s vámi polemizovat.

Kozoroh

V pondělí a v úterý můžete být oba trochu vykolejení. Pak můžete pochybovat, o čem je libo, ale o své lásce a o tom, co vás spojuje, nesmíte zapochybovat ani na minutu.

Vodnář

Chová se k vám neskutečně zdvořile. Když se vás ostatní ptají, jak se to stalo, vůbec nechápete, co se jim zdá divné, k vám se přece nikdo jinak chovat snad ani neumí!

Ryby

To, co vypadá jako jednoduchá záležitost, bude ve skutečnosti daleko složitější. Když však přimějete jeho rodinu, aby se do toho nepletla, mohli byste to zvládnout.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA