Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 11. týden (13.3.2023 - 19.3.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Samoty se nebojte, vedle svého miláčka můžete sice mlčet, ale osamělí nikdy nebudete. Pokaždé, kdy si něco takového pomyslíte, vám dá jasně najevo, že vás před samotou ochrání.

Býk

Když vám vysvětlí, že chce, abyste spolu byli co nejčastěji, ani trochu si nevymýšlí. Konečně je mu jasné, že je mu s vámi lépe, než by mu bylo bez vás.

Blíženci

Když se přichytíte ve chvíli, kdy zkonstatujete, že na něj žárlíte, klidně mu to řekněte. Váš Beran, který s něčím takovým dosud nemá zkušenosti, se vyloženě nadme pýchou!

Rak

O vztahu, který k vám mají jeho rodiče a sourozenci, raději nepřemýšlejte. Smiřte se s tím, že potřebují trochu víc času na to, aby vás poznali a aby vám přišli na chuť.

Lev

Pondělí a úterý s Lunou ve Střelci se vám postará o zážitky opravdu nečekané. Pokud jste ve svém miláčkovi dosud neobjevili opravdu vynalézavého milence, máte neskutečnou šanci.

Panna

Když vám někdo začne vysvětlovat, že ho ještě nikdo nepodvedl ani neokradl, zní to velice hezky. Věřit byste mu však neměli, pravda je pro něj totiž daleko méně lichotivá.

Váhy

To, že mu zase tak moc nevěříte, je při zkušenostech, které jste během života s ním nasbírali, pochopitelné, ale raději to nedávejte najevo. Počkejte, až sám řekne, co chce.

Štír

Když vám říká, že jste na jeho vkus až moc suverénní, myslí to vážně. Vy mu pak musíte vysvětlit, že by si na to měl zvykat, protože se jinak chovat nechcete a nebudete.

Střelec

Nové začátky po jeho boku odložte na neděli. Merkur bude v jeho znamení a vy se oba na všem, co je potřeba udělat, dohodnete nezvykle rychle.

Kozoroh

To, že jeho děti mají dojem, že vám mohou mluvit do života, ještě neznamená, že si to musíte nechat líbit. Je potřeba, abyste pozvedli hlas a všechno uvedli do pořádku.

Vodnář

Když ho požádáte o konzultaci, patrně vám neporadí. Není to tím, že by nechtěl, ale tím, že si neví rady naprosto stejně jako vy.

Ryby

To, čeho se bojíte nejvíce, dopadne nakonec nejlépe. Je jen potřeba, abyste se překonali a společně udělali první krok, ty další už budou naprosto jednoduché.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA